Een-kerk-voor-een -kerk

Jaap Dieleman heeft zo’n 30 jaar geleden aan de wieg gestaan van het ontstaan van Gemeente De Schuilplaats en is een bekende spreker en evangelist in binnen- en buitenland.
Jaap wil met zijn “Stichting Abba Child Care International” 50 multifunctionele gebouwen in zuid India gaan neerzetten om daarmee kinderen te ondersteunen,
een beter leven te geven en ze over de Bijbel te vertellen. Om deze gebouwen te kunnen bouwen is een bedrag van €15.000,- per stuk nodig.

kerk voor een kerkToen we van dit project hoorde hadden velen direct het verlangen om vanuit Gemeente De Schuilplaats een kerk te doneren.
In de vorm van een grote check kreeg Jaap, die als spreker uitgenodigd was, dit bedrag uit handen van Alex Tins overhandigd.

De blije en verraste Jaap bedankte de hele gemeente en beloofde De Schuilplaats op de hoogte te houden van wat er met het geld wordt gedaan en zei dat het gebouw de naam van deze Culemborgse kerk in het Engels zal gaan krijgen. Prachtig om zo ook hiermee betrokken te zijn met dit mooie zendingswerk.

Voor meer info over dit project zie: www.abbachildcare.org

DSC_0181

DSC_0174

DSC_0183

DSC_0211

DSC_0204

kerk voor een kerk