Impact logo fc
Samen zoeken we welk plan God voor ons leven heeft en hoe wij impact kunnen hebben op onze omgeving. We zijn bezig met het ontdekken van onze gaven en talenten en hoe we die kunnen gebruiken in het koninkrijk van God.

“Je hebt vrienden waarmee je optrekt, waarmee je kunt delen waar je mee bezig bent.
We aanbidden, lezen de Bijbel, luisteren naar studies, bidden samen en willen er voor elkaar zijn. Zo groeien we samen in natuurlijke en geestelijke volwassenheid. We leren meer en meer wat het betekent om geleid te worden door de Heilige Geest en de stem van God te verstaan.”

We bespreken onderwerpen als: waterdoop, keuzes maken, seksualiteit en getuige zijn met elkaar. Voor een goede discussie over actuele onderwerpen is ook geregeld tijd. Ook word er veel gelachen en soms gehuild.

Elke maand zijn er 2 Impact avonden, de ‘Youthnight’ en de ‘Going Deep’ avond.

Tijdens de Youthnight speelt de Impact-band en nodigen we vaak een gastspreker uit. Die avonden zijn heel geschikt om vrienden mee naar toe te nemen. Tijdens de Going Deep avonden splitsen we op in drie leeftijdsgroepen . Dan bespreken we onderwerpen die meer aansluiten bij jouw leeftijd en willen we ons verder verdiepen in Gods Woord.

We bezoeken ook regelmatig jongerenevents en organiseren 1 keer per jaar een kamp en een sportdag.

 
forward_button_2